Telefon: 30 42 32 35  ​E-mail: llimport@hotmail.com

​Multihåndværker

Carporte betyder meget for indtryk på og værdien af dit hus

Er du blevet træt af fugleklatter på bilen? Eller at skrabe sne og is hver vinter? Hos Ll Byg laver vi carporte, der passer til husets design. At få bygget en flot carport til huset betyder meget for det samlede indtryk og ikke mindst værdien af dit hus.

Vi bygger den carport, du ønsker dig

​Vi kan lave en carport på baggrund af enkle skitsetegninger og vi tilbyder mange forskellige løsninger afhængig af, hvad du ønsker at bruge carporten til.

Carporte kan være en smart og fin løsning, hvis du ikke ønsker en bombastisk, lukket garage. Carporte er typisk en tilbygning i forlængelse af husets indgangsparti eller bryggersudgang.​

Med carporte skærmer du stadig for blæst og regn, når bilen skal pakkes - uden at du behøver have en stor garage, som lukker af for udsynet til haven og den øvrige grund.

Ll Byg står altid klar med råd og vejledning om carporte

​Hos Ll Byg har vi mange års erfaring med at lave carporte i Svendborg og på det øvrige Fyn, blandt andet Odense. Vi kan derfor hjælpe dig med en grundig vejledning i, hvad det er vigtigt at huske på og tænke over, inden du får lavet en carport.

På den måde får du de bedst mulige forudsætninger for at få den rigtige carport, der passer til dit hus og dine behov.

Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan lave din carport, eller hvis du gerne vil have et tilbud på en carport, er du altid velkommen til at kontakte os på 30 42 32 35 eller gennem vores kontaktformular.

FIRMAOPLYSNINGER

LL Byg v/Lars Lindholm

CVR: 27538045

KONTAKTOPLYSNINGER

Telefon: 30 42 32 35

E-mail: llimport@hotmail.com