Telefon: 30 42 32 35  ​E-mail: llimport@hotmail.com

​Multihåndværker

Sandblæsning - Har du en slidt mur eller væg?​

I Danmark finder vi rigtigt mange huse og øvrige bygninger, der er enten vandskurede eller malede. Det betyder også, at malingen eller pudset på et tidspunkt begynder at løsne sig eller krakelere, hvilket resulterer i en noget grimmere facade.

Dette kan vi imødegå med sandblæsning, som vi udfører hos LL Byg. Vi dækker hele Langeland og tilmed også Fyn hele vejen op til Odense.

Vi tilbyder sandblæsning af mure og vægge

​Når det gamle puds eller malingen begynder at falde af, kan det være tid til sandblæsning. Det udfører vi hos LL Byg. Du vil efter en succesfuld sandblæsning stå tilbage med en ren facade, der vil være markant pænere end den gamle.​

Herefter kan du påføre ny maling eller noget helt andet, således du får en facade eller mur, der er værd at være stolt af. Med sandblæsning fra LL Byg sparer du masser af tid og kræfter, da vi hurtigt og effektivt klarer opgaven.

Kontakt os for at få sandblæst din facade

Hvis du vil vide mere om dette, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en sandblæsning, er du velkommen til at kontakte os på 30 42 32 35 eller ved at skrive til os via vores kontaktformular.​

FIRMAOPLYSNINGER

LL Byg v/Lars Lindholm

CVR: 27538045

KONTAKTOPLYSNINGER

Telefon: 30 42 32 35

E-mail: llimport@hotmail.com