Telefon: 30 42 32 35  ​E-mail: llimport@hotmail.com

​Multihåndværker

Gulvlægning for erhverv, private og butikker

Det er vigtigt at have et solidt og slidstærkt gulv. Hvis dine gulve er slidte eller skæve, kan det være en god ide at få lagt et helt nyt gulv.

Hos Ll Byg i Svendborg hjælper vi dig gerne med at finde den gulvløsning, som opfylder dine behov og forventninger. Uanset om det er i dit hjem, din virksomhed eller i din butik du ønsker gulvlægning, kan vi hjælpe dig.

Råd og vejledning omkring gulvlægning

​Hos Ll Byg har vi mange års erfaring med at lægge gulve i Langeland, Svendborg og på det øvrige Fyn, blandt andet Odense. Vi kan derfor hjælpe dig med en grundig vejledning i, hvad det er vigtigt at huske på og tænke over, når du skal have udført gulvlægning.

På den måde får du de bedst mulige forudsætninger for at få det rigtige gulv.

Når du vælger et trægulv, er det for eksempel afgørende, at du vælger ud fra, hvor og hvordan gulvet skal bruges. De forskellige træsorter har nemlig forskellig slidstyrke og stiller forskellige krav til vedligeholdelse.​

​Mulighederne for nye gulve er mange

​Der er mange muligheder i forbindelse med gulvlægning. Det er for eksempel vigtigt at tænke over, om du vil have gulvvarme, hvordan gulvet skal vedligeholdes og rengøres, og hvordan akustikken i rummet bliver med de forskellige typer af gulve.

Der findes mange typer trægulvsløsninger. Det er for eksempel:

  • lamelparketgulv
  • skibsgulv (et gulv med fuger imellem brædderne)
  • sildebensparketgulv
  • parketgulv

Hos Ll Byg har vi helt styr på de mange forbehold, som man bør tage ved lægning af gulve.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

​Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan lave dit gulv, eller du gerne vil have et tilbud på gulvlægning, er du altid velkommen til at kontakte os på 30 42 32 35.​​

FIRMAOPLYSNINGER

LL Byg v/Lars Lindholm

CVR: 27538045

KONTAKTOPLYSNINGER

Telefon: 30 42 32 35

E-mail: llimport@hotmail.com